Witam, mam poważny problem i prosze o pomoc.
Posiadam oryginalne GTA 4. Spatchowalem je do wersji 104, aby moc korzystac ze spolszczenia. Gram offline, gdyz zalezy mi tylko na singlu a onnline Windows Live robi na duzo problemow.
Problem objawia sie nastepująco. Podczas gry obojętnie w jakich okolicznosciach nastepuje jakby wylaczenie sie monitora, potem przez pare sekund slychac jeszcze dzwiek ktory nastepnie zamienia sie w przeciagle Rrrrrrrrr. Jedyną drogą wyjscia jest reset komputera.
Posiadam laptopa MSI gx623. windows 7 64 bit.
Ati radeon hd 4670 512 vram.
4 gb ram
C2D P8700 2.53 Ghz
Wiem ze z laptopami jest roznie ale gra smiga na srednich detalach bardzo przyjemnie, bez odczuwalnych ciec. Wszystko byloby pieknie gdyby nie ten problem. Zawias nastepuje roznie, na poczatku gry udalo m isie grac ok 2 h bez niego teraz to jakies 30 min, a czasami nawet 5-10 min.
Osobiscie wykluczyłbym kwestie przegrzewania gdyz nie nastepuje reset laptopa tylko zawias z ktorym nie mozna nic zrobic.
Probowalem instalacji starszych i nowszych sterownikow graficznych ale nic to nie dało. Bardzo prosze o waszą pomoc.
PS. Na youtube mozna znaleź wideo z gta 4 na tym samym sprzecie ktorego autor nie skarzy sie na owe problemy.