Przechodzę tą grę drugi raz, ale wcześniej nie zwracałem uwagi na misje dodatkowe i nie wiem jakimi prawami się rządzą...
Mam w związku z tą i w zasadzie pozostałymi tego typu misjami pytania. Wykonywałem misje policji i przy osiągnięciu 12 levela dostaje się bodajże 150 do pancerza i jakieś dodatkowe pojazdy policyjne. Po 12 levelu postanowiłem kontynuować misje i zatrzymałem się na 17 levelu tzn. zostałem ściągnięty z motocykla shotgunem do tego stopnia, że nastąpił natychmiastowy zgon i misja się zakończyła. Wracając... na tym 12 poziomie rzeczywiście pojawił się komunikat w lewym górnym rogu, ale dokładnie na niego nie spojrzałem, ponieważ byłem zajęty wartką akcją i można napisać, że mignął mi przed oczyma. Dalej, wyszedłem ze szpitala, wszedłem w statystyki i widzę zapisanych 17 leveli dla policji. Rozumiem, że pomimo śmierci osiągnąłem pancerz, tak? Drugie pytanie, to gdzie są te dodatkowe pojazdy, gdzie mogę ich dosiąść, bo chyba o nie chodziło w tej notce przy 12 levelu, czy o co?